Caps en mutsen borduren

Caps of mutsen borduren voor je bedrijf, merk, evenement, of vrijgezellenfeest? We got you!

Bij Shirtjebedrukken kun je terecht voor gepersonaliseerde caps en mutsen voor elke gelegenheid. Dankzij onze geavanceerde borduurtechnieken, zoals 3D borduren, kunnen we voor elk ontwerp de perfecte oplossing bieden. Of je nu kiest voor eenvoudige bedrijfslogo’s of gedetailleerde, levendige borduursels, wij zorgen ervoor dat jouw caps en mutsen er geweldig uitzien. Bovendien bieden we volledig duurzame caps en mutsen aan. Ons toegewijde team staat klaar om aan de slag te gaan voor je. Of je nu een professionele en stijlvolle uitstraling wilt voor je bedrijf, unieke caps en mutsen wilt voor je kledinglijn, opvallende caps en mutsen voor een evenement of gepersonaliseerde caps en mutsen voor een speciale gelegenheid, wij zorgen ervoor dat de caps en mutsen aan al jouw verwachtingen voldoen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, je zult versteld staan van onze scherpe prijzen.

  • Vanaf 10 stuks leverbaar

  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • In ± 35 kleuren beschikbaar

  • Elke druk- en borduurtechniek

ls een van de weinige kledingmerken heeft Stanley/Stella een ruime collectie van biologisch en gerecycled textiel. Wij zijn daarom trots om te vermelden dat wij een officiële Stanley/Stella dealer zijn en aan alle kwaliteitseisen, personalisatie-eisen en certificerings eisen voldoen.

Welke druktechniek te kiezen?

Bij Shirtjebedrukken.nl hebben we een breed scala aan druktechnieken. Van de meest ambachtelijke manieren van zeefdrukken, borduren en digitaal printen tot aan de meest nieuwe "Direct To Foil" transfer techniek. Wat is voor jouw het meest geschikt?

Zeefdruk

Zeefdruk is een specialiteit die wij beheersen als de beste, inclusief heel veel speciale technieken.

borduren

Borduren is een prachtige techniek die perfect geschikt is voor dikke T-shirts, polo's sweaters en hoodies.

Digitaal print

Met digitaal printen kun je fotorealisstische kwaliteit bereiken. Op licht en donkere ondergrond.

DTF Transfer

Met DTF kunnen levendige en gedetailleerde ontwerpen op alle soorten textiel worden aangebracht.