T-shirts bedrukken die opvallen?

T-shirts bedrukken voor je bedrijf, merk, evenement, of vrijgezellenfeest? We got you!

Bij Shirtjebedrukken kun je T-shirts laten bedrukken voor elke gelegenheid. En door onze geavanceerde druktechnieken, zoals zeefdruk, DTG en DTF, kunnen we voor elk soort ontwerp de perfecte oplossing bieden. Van simpele bedrijfslogo’s tot haarscherpe, fotorealistische prints. Ook bieden wij volledig duurzame T-shirts aan. Dit betekent dat de T-shirts op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en bedrukt door middel van inkt op waterbasis.

Onze toegewijde team staat klaar om voor jou aan de slag te gaan. Dus of je nu op zoek bent naar een strakke en professionele uitstraling voor je bedrijf, een opvallend ontwerp voor je kledingmerk, een memorabel aandenken voor je evenement of grappige gepersonaliseerde shirts voor je vrijgezellenfeest, wij zorgen ervoor dat de T-shirts aan al je verwachtingen voldoen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, je zult versteld staan van onze scherpe prijzen.

  • Vanaf 10 stuks leverbaar

  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • In ± 90 kleuren beschikbaar
  • Elke druk- en borduurtechniek
t-shirts bedrukken

ls een van de weinige kledingmerken heeft Stanley/Stella een ruime collectie van biologisch en gerecycled textiel. Wij zijn daarom trots om te vermelden dat wij een officiële Stanley/Stella dealer zijn en aan alle kwaliteitseisen, personalisatie-eisen en certificerings eisen voldoen.

Welke druktechniek te kiezen?

Bij Shirtjebedrukken.nl hebben we een breed scala aan druktechnieken. Van de meest ambachtelijke manieren van zeefdrukken, borduren en digitaal printen tot aan de meest nieuwe "Direct To Foil" transfer techniek. Wat is voor jouw het meest geschikt?

Zeefdruk

Zeefdruk is een specialiteit die wij beheersen als de beste, inclusief heel veel speciale technieken.

borduren

Borduren is een prachtige techniek die perfect geschikt is voor dikke T-shirts, polo's sweaters en hoodies.

Digitaal print

Met digitaal printen kun je fotorealisstische kwaliteit bereiken. Op licht en donkere ondergrond.

DTF Transfer

Met DTF kunnen levendige en gedetailleerde ontwerpen op alle soorten textiel worden aangebracht.