DTF Transfers

Bij DTF transferdruk (direct to foil) wordt je design direct drager (folie) geprint om vervolgens met een hittepers op het textiel te worden geperst. Deze techniek is fantastisch voor full color afbeeldingen. Ook is het mogelijk om folie via een plotter te snijden in de vorm van je design. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor rugnummers op bijvoorbeeld sportshirts. Er zijn diverse situaties waarin transfers worden toegepast, en elke situatie vereist een specifieke aanpak. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

 1. Hoge afdrukkwaliteit: DTF-transfers kunnen een hoge afdrukkwaliteit leveren met levendige kleuren en fijne details. Hierdoor kunnen complexe ontwerpen en afbeeldingen nauwkeurig worden weergegeven.
 2. Veelzijdigheid: DTF-transfers kunnen op verschillende soorten stoffen en kledingstukken worden toegepast, waaronder katoen, polyester, mengweefsels en zelfs donkere kledingstukken.
 3. Duurzaamheid: DTF-transfers bieden duurzame prints die bestand zijn tegen wasbeurten en veelvuldig dragen. De afdrukken hebben een goede hechting op de stof, waardoor ze lang meegaan zonder kwaliteitsverlies.
 4. Snelle productie: DTF-transfers kunnen relatief snel worden geproduceerd in vergelijking met traditionele zeefdrukmethoden, omdat er geen uitgebreide setup nodig is.
 5. Lagere opstartkosten: In vergelijking met andere drukmethoden, zoals zeefdruk, hebben DTF-transfers vaak lagere opstartkosten, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor kleine tot middelgrote drukkers en bedrijven.
 6. Geen minimale bestelhoeveelheid: Omdat DTF-transfers digitaal worden afgedrukt, kunnen ze ook in kleine hoeveelheden worden geproduceerd. Hierdoor kunnen drukkers en ondernemers kleine oplagen en aangepaste bestellingen accepteren zonder grote voorraadinvesteringen.
 7. Geen beperkingen in kleuren: DTF-transfers maken gebruik van digitale afdruktechnologie, waardoor er geen beperkingen zijn aan het aantal kleuren dat in het ontwerp kan worden opgenomen.
 8. Milieuvriendelijk: DTF-transfers gebruiken watergedragen inkten, waardoor ze milieuvriendelijker zijn dan sommige andere drukmethoden die oplosmiddelhoudende inkten gebruiken.

Bijna alle textielsoorten zijn goed geschikt om te transfereren, van T-shirt tot regenjas. In enkele gevallen kan het zelfs een mooiere, betere oplossing zijn om voor transfers te kiezen. Bij ons kom het regelmatig voor dat klanten aanvankelijk geïnteresseerd zijn in zeefdruk, maar wij adviseren hen vaak transfers als een andere optie. Waarom? Omdat transfers diverse voordelen bieden ten opzichte van andere technieken.

DTF transfers is een duurzame oplossing, omdat er geprint wordt met water gedragen inkten. Dankzij de geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen van tegenwoordig, is de kwaliteit vergelijkbaar als een normale zeefdruk. Of het nu gaat om veelvuldig wassen, blootstelling aan de elementen of intensief gebruik, transfers blijven mooi en behouden altijd hun kwaliteit.

Daarnaast kunnen DTF transfers in sommige gevallen een kosteneffectiever alternatief zijn. Dit kan vooral voordelig zijn bij grotere aantallen of complexe ontwerpen met veel kleuren. Bovendien bieden transfers flexibiliteit bij het bedrukken van diverse materialen, waardoor je een breed scala aan producten kunt personaliseren zonder extra kosten.

Prijsvoorbeelden inclusief T-shirt

Onderstaande prijsvoorbeelden zijn de kosten voor DTF Transfers, inclusief een T-shirt. Zoek je een specifiek soort kledingstuk? Neem een kijkje in onze catalogus voor alle kleding. Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord!

T-shirts: Promo + A4 print

900p.stuk
 • Kwaliteit T-shirt: Promotioneel
 • Merk: B&C E 150
 • Gewicht: 150 grams
 • incl. Full color A4 print
 • Prijs bij afname 25 stuks

T-shirts: Midden + A4 print

1000p.stuk
 • Kwaliteit T-shirt: Midden
 • Merk: Sol’s Imperial
 • Gewicht: 185 grams
 • Full color A4 print
 • Prijs bij afname 25 stuks

T-shirts: Fashion + A4 print

1180p.stuk
 • Kwaliteit T-shirt: Fashion
 • Merk: Stanley/Stella Creator
 • Gewicht: 190 grams
 • incl. Full color A4 print
 • Prijs bij afname 25 stuks

Losse DTF Transfers

Voor het bestellen van losse DTF-transfers, verwijzen we je graag door naar onze pagina voor losse DTF-transfers. Ontgrendel eindeloze ontwerpmogelijkheden met direct-to-foil technologie. Vereenvoudig je bestelling en geef je projecten een unieke touch met levendige kleuren en duurzame resultaten. Bezoek nu onze pagina voor losse DTF-transfers en zet je creatieve ideeën om in realiteit!