Sweaters bedrukken die opvallen?

Sweaters bedrukken voor je bedrijf, merk, evenement, of vrijgezellenfeest? We got you!

Bij Shirtjebedrukken bieden we een uitgebreide selectie van bedrukte sweaters voor elke gelegenheid. Met onze geavanceerde druktechnologieën, waaronder zeefdruk, DTG en DTF, kunnen we de perfecte oplossing bieden voor elk soort ontwerp. Van strakke bedrijfslogo’s tot verbluffende, levensechte prints. Bovendien hebben we een assortiment van volledig duurzame sweaters, waarbij het productieproces en de gebruikte inkten op waterbasis verantwoord zijn.

Ons toegewijde team staat klaar om jouw wensen te realiseren. Of je nu op zoek bent naar een professionele uitstraling voor je bedrijf, een opvallend ontwerp voor je kledingmerk, een gedenkwaardig aandenken voor een speciaal evenement of grappige gepersonaliseerde sweaters voor een vrijgezellenfeest, wij garanderen dat de bedrukte sweaters aan al jouw verwachtingen voldoen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, je zult verteld staan over onze scherpe prijzen!

  • Vanaf 10 stuks leverbaar

  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • In ± 90 kleuren beschikbaar
  • Elke druk- en borduurtechniek
sweaters bedrukken

ls een van de weinige kledingmerken heeft Stanley/Stella een ruime collectie van biologisch en gerecycled textiel. Wij zijn daarom trots om te vermelden dat wij een officiële Stanley/Stella dealer zijn en aan alle kwaliteitseisen, personalisatie-eisen en certificerings eisen voldoen.

Welke druktechniek te kiezen?

Bij Shirtjebedrukken.nl hebben we een breed scala aan druktechnieken. Van de meest ambachtelijke manieren van zeefdrukken, borduren en digitaal printen tot aan de meest nieuwe "Direct To Foil" transfer techniek. Wat is voor jouw het meest geschikt?

Zeefdruk

Zeefdruk is een specialiteit die wij beheersen als de beste, inclusief heel veel speciale technieken.

borduren

Borduren is een prachtige techniek die perfect geschikt is voor dikke T-shirts, polo's sweaters en hoodies.

Digitaal print

Met digitaal printen kun je fotorealisstische kwaliteit bereiken. Op licht en donkere ondergrond.

DTF Transfer

Met DTF kunnen levendige en gedetailleerde ontwerpen op alle soorten textiel worden aangebracht.