Losse DTF Transfers bestellen

Ontdek hoogwaardige losse DTF transfers bij Shirtjebedrukken. Onze op maat gemaakte DTF Transfers bieden een eenvoudige en duurzame manier om jouw kledingstukken te personaliseren. Met een breed scala aan ontwerpmogelijkheden en levendige kleuren, zorgen onze DTF transfers voor een verbluffend resultaat. Of je nu op zoek bent naar individuele stukken of grotere bestellingen, onze DTF Transfers zijn perfect voor zowel persoonlijk gebruik als voor zakelijke branding. Bestel nu en geef jouw kledingcollectie een unieke uitstraling met de kracht van DTF Transfers!

 1. Uitmuntende Printkwaliteit: DTF-transfers garanderen een sublieme afdrukkwaliteit met levendige kleurschakeringen en verfijnde details. Hierdoor kunnen zelfs de meest complexe ontwerpen en afbeeldingen met precisie worden gereproduceerd.
 2. Ongekende Flexibiliteit: Van katoen tot polyester, en van mengweefsels tot donkergekleurde stukken – DTF-transfers kunnen op diverse stoffen en kledingstukken worden toegepast, zonder compromis op de kwaliteit.
 3. Betrouwbaar Duurzaam: Met DTF-transfers krijg je prints die bestand zijn tegen wasbeurten en frequent dragen. De prints hechten zich stevig aan de stof, wat resulteert in langdurige pracht zonder afbreuk te doen aan kwaliteit.
 4. Razendsnelle Productie: Dankzij de afwezigheid van complexe installaties kunnen DTF-transfers relatief snel worden vervaardigd in vergelijking met traditionele zeefdruktechnieken.
 5. Lage Opstartkosten: Ten opzichte van traditionele zeefdrukmethodes en andere druktechnieken, bieden DTF-transfers vaak lagere initiële kosten, wat ze aantrekkelijk maakt voor zowel kleine drukkers als middelgrote bedrijven.
 6. Geen Minimale Bestelvereisten: Omdat DTF-transfers digitaal worden afgedrukt, zijn ze ideaal voor zowel kleine hoeveelheden als grotere opdrachten. Dit betekent dat drukkers en ondernemers kunnen genieten van flexibiliteit zonder enorme voorraadkosten.
 7. Onbeperkte Kleurmogelijkheden: DTF-transfers maken gebruik van geavanceerde digitale printtechnologie, waardoor er geen grenzen zijn aan het aantal kleuren dat je in je ontwerp kunt verwerken.
 8. Eco-Bewust: Met watergedragen inkten zijn DTF-transfers milieuvriendelijker dan enkele alternatieve drukmethodes die oplosmiddel-gebaseerde inkten gebruiken. Zo draag je bij aan duurzaamheid zonder in te leveren op kwaliteit.

Vrijwel elke variant van textiel leent zich uitstekend voor DTF transfers, variërend van poloshirts tot waterbestendige jassen. Er zijn situaties waarin transfers zelfs de voorkeur genieten als superieure alternatieve methode. We zien regelmatig dat onze klanten aanvankelijk een voorkeur hebben voor zeefdruk, maar wij neigen er vaak naar om DTF transfers als een alternatief aan te bevelen. Waarom? Omdat transfers talloze voordelen in petto hebben vergeleken met andere technologische benaderingen.

DTF-transfers vormen een ecovriendelijke keuze, omdat ze gedrukt worden met inkten op waterbasis. Dankzij vooruitstrevende technologische ontwikkelingen en hoogwaardige moderne materialen, is de kwaliteit vergelijkbaar met die van traditionele zeefdruk. Of het nu gaat om frequente wasbeurten, confrontatie met de elementen of intensieve belasting, DTF-transfers behouden hun schoonheid en kwaliteit in alle omstandigheden.

Bovendien kunnen DTF-transfers in bepaalde scenario’s een kostenefficiënter optie vormen. Dit kan bijzonder gunstig uitpakken bij grotere aantallen of complexe ontwerpen met meerdere kleuren. Daarnaast verschaffen transfers flexibiliteit bij het bedrukken van diverse materialen, waardoor je een breed scala aan producten op maat kunt maken zonder extra uitgaven.

Prijsvoorbeelden losse DTF Transfers

Onderstaande prijzen zijn de kosten voor losse DTF Transfers. De transfers zijn voorzien van een lijmlaag en dus helemaal klaar voor gebruik. Het enige dat je nodig hebt is een transferpers. Heb je vragen over onze DTF transfers? Neem geheel vrijblijvend contact met ons, we staan je graag te woord!

Nekprints

500p. 10 stuks
 • formaat ± 5 x 5 cm
 • Full color geprint
 • Voorzien van lijmlaag
 • Compact gesneden

A6 formaat

299p.stuk
 • Prijs bij 25 stuks
 • Full color geprint
 • Voorzien van lijmlaag
 • Compact gesneden

A5 formaat

349p. stuk
 • Prijs bij 25 stuks
 • Full color geprint
 • Voorzien van lijmlaag
 • Compact gesneden

A4 formaat

449p. stuk
 • Prijs bij 25 stuks
 • Full color geprint
 • Voorzien van lijmlaag
 • Compact gesneden
Pers- en wasinstructies DTF transfers

Om ervoor te zorgen dat de DTF-transfer goed blijven zitten en het beste resultaat behouden, raden wij aan om de volgende instructies te volgen.

Temperatuur: 160

Tijd: 15 seconden

Druk: 3-4 bar

Peel: Warm

Wassen: inside out

40 graden wassen