Shirtjebedrukken.nl staat achter de kwaliteit van haar producten en service. We streven ernaar om uw tevredenheid te waarborgen. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw aankoop, neem dan binnen 30 dagen na de datum van aankoop contact op met onze klantenservice. Onder bepaalde voorwaarden bieden wij een volledige terugbetaling van de aankoopprijs van het betreffende product, exclusief verzendkosten en verwerkingskosten.

Onze producten worden op bestelling gemaakt met materialen van de allerbeste kwaliteit. We maken gebruik van ultramoderne digitale printapparatuur om ervoor te zorgen dat uw bestelling aan de hoogste standaarden voldoet.

Bij Shirtjebedrukken.nl zijn we trots op onze toewijding aan klanttevredenheid. Hoewel we ons uiterste best doen, zijn er bepaalde omstandigheden die buiten onze controle vallen. Daarom willen we u erop wijzen dat we niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor:

  • Spelling-, interpunctie- of grammaticale fouten gemaakt door de klant.
  • Inferieure kwaliteit of lage resolutie van geüploade afbeeldingen.
  • Ontwerpfouten die door de klant zijn geïntroduceerd tijdens het ontwerpproces.
  • Fouten in door de gebruiker geselecteerde opties, zoals producttype of maat.

We verzoeken u vriendelijk om uw ontwerpen zorgvuldig te controleren en eventuele fouten te corrigeren voordat u uw bestelling plaatst. Met als doel de kosten laag te houden en aanzienlijke besparingen aan onze klanten door te geven, worden documenten die door onze klanten zijn gemaakt vóór de verwerking niet door ons gecontroleerd.

Bij Shirtjebedrukken.nl streven we ernaar om u de best mogelijke producten en service te bieden. We waarderen uw vertrouwen in ons en doen ons uiterste best om aan uw verwachtingen te voldoen. Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.