Kleding bedrukken Almere

T-shirts bedrukken in Almere voor je bedrijf, merk, evenement, of vrijgezellenfeest? We got you!

Met behulp van onze geavanceerde druktechnieken, waaronder innovatieve zeefdrukmethoden, direct-to-garment (DTG) technologie endirect-to-transfer (DTF), bieden we oplossingen voor elk soort ontwerp. Of je nu kiest voor verfijnde bedrijfslogo’s met een minimalistisch tintje of gedurfde, kunstzinnige prints die de aandacht trekken, wij verzekeren je dat jouw kleding een verbluffende uitstraling zullen hebben. Bovendien staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij ons.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, je zult versteld staan van onze scherpe prijzen.

  • Vanaf 10 stuks leverbaar

  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • In ± 35 kleuren beschikbaar

T-shirts bedrukken Amsterdam
Offerte
Als eerste ontvang je van ons een offerte.
Besteltijd
Daarna word de besteltijd bepaald.
Drukvoorbeeld
Wij maken een digitaal drukvoorbeeld ter goedkeuring.
Ontvangst artikelen
De bestelling van blanco textiel wordt ontvangen.
Productie
Hiernaar wordt de productie opgestart.
Kwaliteitscontrole
Zodra de productie klaar is contoleren wij het eindproduct op kwaliteit
Verzenden
Na de controle wordt alles
ingepakt en verzonden

Orderproces

Bij Shirtjebedrukken hanteren we een gestroomlijnd orderproces om een soepele afhandeling te waarborgen. Klanten beginnen met het aanvragen van een offerte, waarbij ze hun specifieke vereisten doorgeven. Na goedkeuring van de offerte wordt de besteltijd vastgesteld. Vervolgens maken we een digitaal voorbeeld, waarop eventuele wijzigingen kunnen worden aangebracht voordat de productie begint. Na goedkeuring van het digitaal voorbeeld bestellen en ontvangen we de benodigde materialen.

Daarna gaat het order naar onze toegewijde productieafdeling, waar het productieproces van start gaat. We houden nauwlettend toezicht op de kwaliteit tijdens de productie, om ervoor te zorgen dat de producten aan de specificaties voldoen. Indien nodig corrigeren we eventuele defecten.

Na de productie worden de producten zorgvuldig verpakt en verzonden naar de klant. Een efficiënt verloop van het orderproces is afhankelijk van goede communicatie en samenwerking tussen de verschillende afdelingen, wat bijdraagt aan hoge klanttevredenheid.

Bij Shirtjebedrukken streven we naar nauwkeurige en efficiënte afhandeling van elke stap in het orderproces. Op deze manier kunnen we voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en hoogwaardige producten leveren.

ls een van de weinige kledingmerken heeft Stanley/Stella een ruime collectie van biologisch en gerecycled textiel. Wij zijn daarom trots om te vermelden dat wij een officiële Stanley/Stella dealer zijn en aan alle kwaliteitseisen, personalisatie-eisen en certificerings eisen voldoen.

Welke druktechniek te kiezen?

Bij Shirtjebedrukken.nl bieden we een uitgebreid assortiment aan druktechnieken. Van traditionele methoden zoals zeefdruk, borduren en digitaal printen tot de nieuwste innovatie genaamd "Direct To Foil" transfer techniek. Welke methode past het beste bij jou?

zeefdruk t-shirts almere

Zeefdruk

Zeefdruk is een specialiteit die wij beheersen als de beste, inclusief heel veel speciale technieken.

kleding borduren almere

borduren

Borduren is een prachtige techniek die perfect geschikt is voor dikke T-shirts, polo's sweaters en hoodies.

dtg printen almere

Digitaal print

Met digitaal printen kun je fotorealisstische kwaliteit bereiken. Op licht en donkere ondergrond.

dtf transfers almere

DTF Transfer

Met DTF kunnen levendige en gedetailleerde ontwerpen op alle soorten textiel worden aangebracht.