Kleding bedrukken Amsterdam

Kleding bedrukken in Amsterdam voor je bedrijf, merk, evenement, of vrijgezellenfeest? We got you!

Bij Shirtjebedrukken zijn we, dankzij onze geavanceerde druktechnieken en jarenlange ervaring, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige bedrukkingen voor kleding. Of je nu op zoek bent naar een minimalistisch bedrukking voor je bedrijfslogo of een gedurfde, artistieke bedrukking, wij staan garant voor verbluffende resultaten. Onze focus ligt niet alleen op kwaliteit, maar ook op duurzaamheid. Indien gewenst kunnen wij namelijk volledig biologische kleding leveren die bedrukt is met inkt op waterbasis. Door deze uitgebreide mogelijkheden kun je rekenen op een professionele uitstraling voor je bedrijf, evenement, of organisatie.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, je zult versteld staan van onze scherpe prijzen.

  • Vanaf 10 stuks leverbaar

  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • In ± 35 kleuren beschikbaar

T-shirts bedrukken Amsterdam
Offerte
Als eerste ontvang je van ons een offerte.
Besteltijd
Daarna word de besteltijd bepaald.
Drukvoorbeeld
Wij maken een digitaal drukvoorbeeld ter goedkeuring.
Ontvangst artikelen
De bestelling van blanco textiel wordt ontvangen.
Productie
Hiernaar wordt de productie opgestart.
Kwaliteitscontrole
Zodra de productie klaar is contoleren wij het eindproduct op kwaliteit
Verzenden
Na de controle wordt alles
ingepakt en verzonden

Orderproces

Bij Shirtjebedrukken hanteren we een gestroomlijnd orderproces om een soepele afhandeling te waarborgen. Klanten beginnen met het aanvragen van een offerte en geven daarbij hun specifieke vereisten door. Na goedkeuring van de offerte wordt de besteltijd vastgesteld. Een digitaal voorbeeld wordt gemaakt en eventuele wijzigingen kunnen worden aangebracht voordat de productie start. Na goedkeuring van het digitaal voorbeeld worden de benodigde artikelen besteld en ontvangen.

Het order wordt vervolgens doorgestuurd naar onze toegewijde productieafdeling, waar het productieproces zorgvuldig wordt uitgevoerd. Er wordt nauwlettend gelet op de kwaliteit en eventuele defecten worden indien mogelijk gecorrigeerd.

Na de productie worden de producten zorgvuldig verpakt en verzonden naar de klant. Een efficiënt en vlot verloop van het orderproces is afhankelijk van goede communicatie en samenwerking tussen de verschillende afdelingen. Op die manier streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hoogwaardige producten te leveren.

Bij Shirtjebedrukken staat nauwkeurigheid en efficiëntie centraal in elke stap van het orderproces. Zo zorgen we ervoor dat we aan de verwachtingen van onze klanten voldoen en hoogwaardige producten leveren.

Kledingmerk Stanley/Stella heeft een brede collectie biologisch en gerecyclede kleding. Shirtjebedrukken is een officiële Stanley/Stella dealer en wij voldoen aan alle kwaliteitseisen, personalisatie-eisen en certificerings eisen die hiermee gemoeid zijn.

Welke druktechniek kies je?

We bieden een uitgebreide keuze aan druktechnieken. Van traditionele technieken zoals zeefdruk, borduren en digitaal printen tot de nieuwste innovatie genaamd "Direct To Foil" transfer techniek. Welke methode past het beste bij jouw kleding?

kleding zeefdruk amsterdam

Zeefdruk

Zeefdruk is een specialiteit die wij beheersen als de beste, inclusief heel veel speciale technieken.

kleding laten borduren amsterdam

borduren

Borduren is een prachtige techniek die perfect geschikt is voor dikke T-shirts, polo's sweaters en hoodies.

dtg prints amsterdam

Digitaal print

Met digitaal printen kun je fotorealisstische kwaliteit bereiken. Op licht en donkere ondergrond.

dtf prints amsterdam

DTF Transfer

Met DTF kunnen levendige en gedetailleerde ontwerpen op alle soorten textiel worden aangebracht.