Kleding bedrukken in Diemen

Bij Shirtjebedrukken kun je je kleding laten personaliseren voor elke gelegenheid. Of het nu voor je bedrijf, merk, evenement of vrijgezellenfeest is, we hebben de perfecte oplossing voor je. Onze geavanceerde druktechnieken, zoals zeefdruk, DTG en DTF, maken het mogelijk om elk ontwerp tot leven te brengen op je favoriete kledingstukken.

We bieden ook volledig duurzame kledingopties aan, gemaakt van milieuvriendelijke materialen en bedrukt met inkt op waterbasis.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en laat je verrassen door onze scherpe prijzen. Ons team staat klaar om jouw ideeën werkelijkheid te maken en jouw kledingstukken te voorzien van een uniek en stijlvol ontwerp. Ontdek de mogelijkheden bij Shirtjebedrukken en geef je kleding een persoonlijke touch die indruk maakt.

  • Vanaf 10 stuks leverbaar

  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • In ± 35 kleuren beschikbaar

Offerte
Als eerste ontvang je van ons een offerte.
Besteltijd
Daarna word de besteltijd bepaald.
Drukvoorbeeld
Wij maken een digitaal drukvoorbeeld ter goedkeuring.
Ontvangst artikelen
De bestelling van blanco textiel wordt ontvangen.
Productie
Hiernaar wordt de productie opgestart.
Kwaliteitscontrole
Zodra de productie klaar is contoleren wij het eindproduct op kwaliteit
Verzenden
Na de controle wordt alles
ingepakt en verzonden

Orderproces

Het orderproces omvat belangrijke stappen, zoals het aanvragen van een offerte, bepalen van de besteltijd, maken van een digitaal voorbeeld, ontvangst van artikelen, productie, kwaliteitscontrole en verzenden. Klanten vragen een offerte aan met hun vereisten. Na goedkeuring wordt de besteltijd bepaald. Een digitaal voorbeeld wordt gemaakt om wijzigingen te kunnen doorvoeren voordat de productie begint.Na goedkeuring van het digitaal voorbeeld worden de artikelen besteld en ontvangen. Vervolgens gaat het order naar de productieafdeling waar het product wordt gemaakt. Na de productie volgt de kwaliteitscontrole om aan specificaties te voldoen. Defecten worden geïdentificeerd en indien mogelijk gecorrigeerd. Daarna worden de producten verpakt en verzonden. Een vlotte communicatie en samenwerking tussen afdelingen zijn essentieel voor een efficiënt proces en klanttevredenheid.

ls een van de weinige kledingmerken heeft Stanley/Stella een ruime collectie van biologisch en gerecycled textiel. Wij zijn daarom trots om te vermelden dat wij een officiële Stanley/Stella dealer zijn en aan alle kwaliteitseisen, personalisatie-eisen en certificerings eisen voldoen.

Welke druktechniek te kiezen?

Bij Shirtjebedrukken.nl bieden we een uitgebreid assortiment aan druktechnieken. Van traditionele methoden zoals zeefdruk, borduren en digitaal printen tot de nieuwste innovatie genaamd "Direct To Foil" transfer techniek. Welke methode past het beste bij jou?

Zeefdruk

Zeefdruk is een specialiteit die wij beheersen als de beste, inclusief heel veel speciale technieken.

borduren

Borduren is een prachtige techniek die perfect geschikt is voor dikke T-shirts, polo's sweaters en hoodies.

Digitaal print

Met digitaal printen kun je fotorealisstische kwaliteit bereiken. Op licht en donkere ondergrond.

DTF Transfer

Met DTF kunnen levendige en gedetailleerde ontwerpen op alle soorten textiel worden aangebracht.