Kleding borduren Amsterdam

Kleding borduren in Amsterdam voor jouw bedrijf, merk, evenement, of vrijgezellenfeest?

Bij Shirtjebedrukken zijn we meesters in ons vak, met een schat aan ervaring en verfijnde borduurtechnieken. We zijn gespecialiseerd in het leveren van kwaliteit borduursels voor kleding. Of je nu op zoek bent naar een subtiele, elegante toevoeging van je bedrijfslogo of een opvallend en kunstzinnig borduurwerk, onze resultaten zullen je versteld doen staan. Kwaliteit en authenticiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Als je duurzame keuzes wilt maken, bieden wij ook borduursels op volledig biologische kleding aan.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een borduur-offerte op maat, en je zult verrast zijn door onze aantrekkelijke prijzen!

  • Vanaf 10 stuks leverbaar

  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • In ± 35 kleuren beschikbaar

T-shirts bedrukken Amsterdam
Offerte
Als eerste ontvang je van ons een offerte.
Besteltijd
Daarna word de besteltijd bepaald.
Drukvoorbeeld
Wij maken een digitaal drukvoorbeeld ter goedkeuring.
Ontvangst artikelen
De bestelling van blanco textiel wordt ontvangen.
Productie
Hiernaar wordt de productie opgestart.
Kwaliteitscontrole
Zodra de productie klaar is contoleren wij het eindproduct op kwaliteit
Verzenden
Na de controle wordt alles
ingepakt en verzonden

Orderproces

Bij Shirtjebedrukken streven we naar een naadloos orderproces om een vlotte afhandeling te garanderen. Klanten kunnen hun wensen kenbaar maken door een offerte aan te vragen en hun specifieke eisen door te geven. Zodra de offerte is goedgekeurd, wordt de besteltijd vastgesteld en maken we een digitaal voorbeeld. Klanten hebben de mogelijkheid om eventuele aanpassingen aan te brengen voordat we aan de productie beginnen. Na de goedkeuring van het digitale voorbeeld worden alle benodigde materialen en artikelen zorgvuldig besteld en in ontvangst genomen.

Het orderproces gaat vervolgens naar onze toegewijde ambachtslieden in de productieafdeling, waar we met uiterste precisie te werk gaan. We besteden bijzondere aandacht aan de kwaliteit van elk item en eventuele defecten worden grondig gecorrigeerd om een perfect resultaat te garanderen.

Zodra de productie is voltooid, worden de artikelen met zorgvuldigheid verpakt en verzonden naar de klant. Een vlekkeloos en efficiënt verloop van het orderproces is afhankelijk van uitstekende communicatie en harmonieus teamwork tussen de verschillende afdelingen. Onze inzet is om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te voorzien van hoogwaardige, met vakmanschap vervaardigde producten.

Kledingmerk Stanley/Stella heeft een brede collectie biologisch en gerecyclede kleding. Shirtjebedrukken is een officiële Stanley/Stella dealer en wij voldoen aan alle kwaliteitseisen, personalisatie-eisen en certificerings eisen die hiermee gemoeid zijn.

Welke druktechniek kies je?

We bieden een uitgebreide keuze aan druktechnieken. Van traditionele technieken zoals zeefdruk, borduren en digitaal printen tot de nieuwste innovatie genaamd "Direct To Foil" transfer techniek. Welke methode past het beste bij jouw kleding?

kleding zeefdruk amsterdam

Zeefdruk

Zeefdruk is een specialiteit die wij beheersen als de beste, inclusief heel veel speciale technieken.

kleding laten borduren amsterdam

borduren

Borduren is een prachtige techniek die perfect geschikt is voor dikke T-shirts, polo's sweaters en hoodies.

dtg prints amsterdam

Digitaal print

Met digitaal printen kun je fotorealisstische kwaliteit bereiken. Op licht en donkere ondergrond.

dtf prints amsterdam

DTF Transfer

Met DTF kunnen levendige en gedetailleerde ontwerpen op alle soorten textiel worden aangebracht.