T-shirts bedrukken Weesp

T-shirts bedrukken in Weesp voor je bedrijf, merk, evenement, of vrijgezellenfeest? We got you!

Met onze geavanceerde druktechnieken, zoals zeefdruk, DTG en DTF, bieden we een breed scala aan oplossingen voor elk ontwerp. Of je nu de voorkeur geeft aan strakke, minimalistische bedrijfslogo’s of gedurfde en artistieke prints, onze expertise garandeert dat jouw T-shirts er absoluut verbluffend uit zullen zien. Daarnaast hechten we enorm veel waarde aan duurzaamheid, want we geloven in verantwoord ondernemen.

Dus, of je nu streeft naar een professionele uitstraling voor je bedrijf, op zoek bent naar unieke en trendy T-shirts voor je eigen kledinglijn, opvallende en originele T-shirts nodig hebt voor een speciale gelegenheid, of gepersonaliseerde T-shirts wilt om een belangrijk moment te markeren, we garanderen dat onze T-shirts aan al jouw verwachtingen zullen voldoen.

  • Vanaf 10 stuks leverbaar

  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • In ± 35 kleuren beschikbaar

T-shirts bedrukken Amsterdam
Offerte
Als eerste ontvang je van ons een offerte.
Besteltijd
Daarna word de besteltijd bepaald.
Drukvoorbeeld
Wij maken een digitaal drukvoorbeeld ter goedkeuring.
Ontvangst artikelen
De bestelling van blanco textiel wordt ontvangen.
Productie
Hiernaar wordt de productie opgestart.
Kwaliteitscontrole
Zodra de productie klaar is contoleren wij het eindproduct op kwaliteit
Verzenden
Na de controle wordt alles
ingepakt en verzonden

Orderproces

Bij Shirtjebedrukken hanteren we een zorgvuldig orderproces om een soepele afhandeling te waarborgen. Het begint allemaal met het aanvragen van een offerte, waar klanten hun specifieke vereisten kunnen doorgeven. Na goedkeuring van de offerte wordt de levertijd vastgesteld. Vervolgens wordt er een digitaal voorbeeld gecreëerd, waardoor eventuele aanpassingen kunnen worden gemaakt voordat de productie van start gaat. Zodra het digitaal voorbeeld is goedgekeurd, worden de benodigde materialen besteld en ontvangen.

Daarna gaat het order door naar onze toegewijde productieafdeling, waar het productieproces van start gaat. Tijdens de productie wordt er nauwlettend gelet op de kwaliteit, om ervoor te zorgen dat de producten aan de specificaties voldoen. Mochten er defecten worden geconstateerd, dan worden deze indien mogelijk gecorrigeerd.

Na de productie volgt de verpakkingsfase, waarbij de producten zorgvuldig worden ingepakt. Vervolgens worden ze verzonden naar de klant. Een efficiënt en vlot verloop van het orderproces is afhankelijk van een goede communicatie en samenwerking tussen de verschillende afdelingen. Op die manier kunnen we een hoog niveau van klanttevredenheid garanderen.

ls een van de weinige kledingmerken heeft Stanley/Stella een ruime collectie van biologisch en gerecycled textiel. Wij zijn daarom trots om te vermelden dat wij een officiële Stanley/Stella dealer zijn en aan alle kwaliteitseisen, personalisatie-eisen en certificerings eisen voldoen.

Welke druktechniek te kiezen?

Bij Shirtjebedrukken.nl bieden we een uitgebreid assortiment aan druktechnieken. Van traditionele methoden zoals zeefdruk, borduren en digitaal printen tot de nieuwste innovatie genaamd "Direct To Foil" transfer techniek. Welke methode past het beste bij jou?

zeefdruk t-shirts amsterdam

Zeefdruk

Zeefdruk is een specialiteit die wij beheersen als de beste, inclusief heel veel speciale technieken.

kleding borduren Amsterdam

borduren

Borduren is een prachtige techniek die perfect geschikt is voor dikke T-shirts, polo's sweaters en hoodies.

DTG printen Amsterdam

Digitaal print

Met digitaal printen kun je fotorealisstische kwaliteit bereiken. Op licht en donkere ondergrond.

DTF Transfer

Met DTF kunnen levendige en gedetailleerde ontwerpen op alle soorten textiel worden aangebracht.