Textieldrukkerij Amsterdam

Zoek je een textieldrukkerij in Amsterdam waar je textiel kunt laten bedrukken voor je bedrijf, merk, evenement, of vrijgezellenfeest? We got you!

Met onze geavanceerde textieldrukkerij bieden we op maat gemaakte oplossingen voor elk ontwerp. Dankzij onze expertise in zeefdruk, DTG en DTF kunnen wij het perfecte textiel creëren dat voldoet aan al jouw wensen. Of je nu minimalistische bedrijfslogo’s of gedurfde, artistieke prints verkiest, onze druktechnieken zorgen ervoor dat jouw textiel er fantastisch uitziet.

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. We streven ernaar om milieuvriendelijke opties te bieden, zodat je met een gerust hart kunt genieten van hoogwaardige bedrukkingen op textiel. Of je nu een professionele en strakke uitstraling wilt voor je bedrijf, unieke en trendy textiel wilt voor je eigen kledinglijn, opvallend en origineel textiel wilt voor een speciaal evenement, of gepersonaliseerd textiel wilt om een belangrijke gelegenheid te markeren, onze textieldrukkerij garandeert dat het alles voldoet aan al jouw wensen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, je zult versteld staan van onze scherpe prijzen.

  • Vanaf 10 stuks leverbaar

  • Van lichte tot zware kwaliteit
  • In ± 35 kleuren beschikbaar

T-shirts bedrukken Amsterdam
Offerte
Als eerste ontvang je van ons een offerte.
Besteltijd
Daarna word de besteltijd bepaald.
Drukvoorbeeld
Wij maken een digitaal drukvoorbeeld ter goedkeuring.
Ontvangst artikelen
De bestelling van blanco textiel wordt ontvangen.
Productie
Hiernaar wordt de productie opgestart.
Kwaliteitscontrole
Zodra de productie klaar is contoleren wij het eindproduct op kwaliteit
Verzenden
Na de controle wordt alles
ingepakt en verzonden

Orderproces

Het orderproces bij Shirtjebedrukken doorloopt belangrijke stappen om een soepele afhandeling te waarborgen. Het begint met het aanvragen van een offerte, waarbij klanten hun specifieke vereisten doorgeven. Na goedkeuring van de offerte wordt de besteltijd vastgesteld. Vervolgens wordt er een digitaal voorbeeld gemaakt, waardoor eventuele wijzigingen kunnen worden aangebracht voordat de productie van start gaat. Zodra het digitaal voorbeeld is goedgekeurd, worden de benodigde artikelen besteld en ontvangen.

Daarna wordt het order doorgestuurd naar onze toegewijde productieafdeling, waar het productieproces van start gaat. Tijdens de productie wordt er zorgvuldig gelet op de kwaliteit, om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan de specificaties. Mochten er defecten worden geïdentificeerd, dan worden deze indien mogelijk gecorrigeerd.

Na de productie volgt de verpakkingsfase, waarbij de producten zorgvuldig worden ingepakt. Vervolgens worden ze verzonden naar de klant. Een efficiënt en vlot verloop van het orderproces is afhankelijk van een goede communicatie en samenwerking tussen de verschillende afdelingen. Op die manier kunnen we een hoge klanttevredenheid garanderen.

Bij Shirtjebedrukken streven we ernaar om elke stap in het orderproces nauwkeurig en efficiënt af te handelen, zodat we aan de verwachtingen van onze klanten kunnen voldoen en hoogwaardige producten kunnen leveren.

ls een van de weinige kledingmerken heeft Stanley/Stella een ruime collectie van biologisch en gerecycled textiel. Wij zijn daarom trots om te vermelden dat wij een officiële Stanley/Stella dealer zijn en aan alle kwaliteitseisen, personalisatie-eisen en certificerings eisen voldoen.

Welke druktechniek te kiezen?

Bij Shirtjebedrukken.nl bieden we een uitgebreid assortiment aan druktechnieken. Van traditionele methoden zoals zeefdruk, borduren en digitaal printen tot de nieuwste innovatie genaamd "Direct To Foil" transfer techniek. Welke methode past het beste bij jou?

zeefdruk t-shirts amsterdam

Zeefdruk

Zeefdruk is een specialiteit die wij beheersen als de beste, inclusief heel veel speciale technieken.

kleding borduren Amsterdam

borduren

Borduren is een prachtige techniek die perfect geschikt is voor dikke T-shirts, polo's sweaters en hoodies.

DTG printen Amsterdam

Digitaal print

Met digitaal printen kun je fotorealisstische kwaliteit bereiken. Op licht en donkere ondergrond.

DTF Transfer

Met DTF kunnen levendige en gedetailleerde ontwerpen op alle soorten textiel worden aangebracht.